Resources

Waarom wijden aan op maat gemaakte geëmailleerde bleeklepels?

Voor degenen die zelfbewust zijn met betrekking tot het uiterlijk van de glimlach, en vooral met betrekking tot de witheid in je tandenbleeksets, is het misschien het perfecte moment om een ??op maat gemaakte set bleeklepels te overwegen. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de inwoners, over elke individuele sociaaleconomische hoeveelheid, delicaat is met betrekking tot de witheid in hun glazuur zodra ze glimlachen.

This image has an empty alt attribute; its file name is 18tandenbleeksets.jpg

Op maat gemaakte dienbladen worden een van de meest bekende strategieën om een ??grondig schone, evenwichtige glimlach te bereiken. Hoewel er tal van technieken bestaan ??voor het vormgeven van een op maat gemaakt bakje in uw mond en glazuur, kan geen enkel systeem tippen aan het complete pakket op maat waarmee een ervaren laboratorium een ??specifiek bakje genereert dat precies is afgestemd op het reservoir van elke tand. Bij deze methode helpt uw ??spa-adviseur u bij het vastleggen van een indruk in uw glazuur. Nadat de mal is ingesteld, krijgt deze 5-10 dagen de tijd voor slechts een laboratoriumexpert om een ??op maat gemaakte set trays te maken die comfortabel over uw tand past, met een minimum aan praten met glad weefsel. Dit deel tijdens de werking is van vitaal belang om weg te blijven van gevoeligheid in het tandvlees wanneer uw glazuur nu wordt gewit.

Hoewel gepersonaliseerde, gezonde bleeklepels in het begin misschien net iets langer duren, zijn ze in wezen de meest populaire strategie om een ??veilig en ervaren eindresultaat te garanderen voor het verlichten van je tand. Deze op maat gemaakte trays zijn gemaakt van het zachte en veelzijdige schijnbare plastic dat zorgvuldig is bijgesneden in uw tandvleeslijn om elke roep van de professionele krachtgel met het tandvlees te kunnen verzachten.

Uitdagende dienbladen vs. Glad

Is er een verandering in de witresultaten van trays die zijn geproduceerd met uitdagend of delicaat plastic? Vreemd genoeg is dat niet zo. In 1998 heeft een onderzoeksbureau in Los Angeles een dubbelblinde beoordeling uitgevoerd om erachter te komen of de efficiëntie van het bleken van het glazuur kan worden gewijzigd met het soort plastic dat wordt gebruikt om de gepersonaliseerde bleekschaal te creëren.

De uiteindelijke resultaten: er was geen waarneembare variantie. De effectiviteit van het bleken van tanden wordt volledig beïnvloed door de gekwalificeerde gelformulering en de hoeveelheid geld die u besteedt aan het binnendringen van het glazuur.

Het type plastic product – taai of glad – is alleen van invloed op de troost voor uw klant en het vermogen om te voorkomen dat de gel weglekt van de lade en ver van het glazuur. De op maat gemaakte trays zijn voordelig waarbij het trimsysteem dat de labexpert in uw trays uitvoert ervoor zorgt dat de tray precies in de rand van uw tandvlees eindigt. Een klant kan beter gebruik maken van de trays – om ze voor een langere periode te dragen – en om comfort en gemak en tevredenheid te rapporteren met al het bleeksysteem wanneer de trays buigzaam en comfortabel in gebruik zijn.

Leave a Reply